Persoonlijk profiel van Magdaleen Timmermans

Ervaren interim manager, verandermanager en coach met een bedrijfseconomische en logistieke achtergrond. Breed inzetbaar voor het realiseren van organisatieverandering en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Richt zich op leidinggeven aan afdelingen in het primaire proces van een organisatie bij onder andere verzekeraars (front-office en back-office afdelingen), zorginstellingen (een medische afdeling in een ziekenhuis) en juridische dienstverleners (juristen en advocaten van een rechtsbijstand organisatie). Specialismen: leidinggeven aan professionals, leidinggeven in complex administratieve organisaties, “operational excellence” en teamversterking.

Voorbeelden van organisatieverandertrajecten zijn het implementeren van koerswijzigingen vanuit een strategisch plan, toepassing van nieuwe concepten of samenwerkingsvormen, verbeteren van klantgericht werken in combinatie met efficiënter werken en het invoeren van nieuwe automatisering.

Resultaatgerichte manager met coachende stijl van leidinggeven. Heeft een groot schakelend vermogen tussen de werkvloer en management en directie. Werkt participatief en bouwt aan draagvlak. Heeft veel aandacht voor de medewerkers. Is gericht op samenwerking, gaat een confrontatie niet uit de weg en is besluitvaardig.

Klik hier voor een uitgebreid profiel op LinkedIn.