Opdrachtgevers over ons

 

Gertjan Lind over het werk van Maurice als projectleider:

“Wat Maurice zegt dat hij zal doen komt in orde. Op tijd, binnen het budget en gedurende het proces nauwgezet rapporterend. En vaak sneller, ruim onder het budget en in een plezierige sfeer. Projectmanagement zit hem in het bloed, hij is er voor geboren. Ik zal iedereen Maurice aanraden. En ik kijk uit naar het moment dat ik weer met ’m kan samenwerken…”

 

De opdrachtgever over het werk van Maurice als interim manager bij SSR, het opleidingsinstituut van de rechterlijke organisatie in 2011:

“Zeer goed gericht op de bedrijfsvoeringskant, scherpe analyse. Werkt zeer snel en efficiënt.”

 

Jørgen Weekers over het werk van Maurice als projectmanager bij Cition in 2011/2012:

“Maurice is sterk door inhoudelijke resultaten gedreven. Hij analyseert de situatie en verdiept zich in de details, waarna hij verschillende scenario’s naast elkaar zet. Op een – bijna droogstoppelige – gestructureerde manier brengt hij de stappen in kaart en maakt hij deze eenvoudig inzichtelijk. Maurice spreekt deadlines en inhoudelijke resultaten af en levert deze ook. Je komt met Maurice niet voor verrassingen te staan. Zijn manier van werken en omgang vind ik prettig, overzichtelijk en betaalt zich uit.”

 

De opdrachtgever over het werk van Magdaleen als interim manager bij Achmea Rechtsbijstand in 2009:

“Ik heb gedurende de anderhalf jaar durende samenwerking met Magdaleen, haar leren kennen als een betrokken manager, die zich voor 200% inzet om met een team de beoogde resultaten te behalen en veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers.”

 

Mening over het werk van Magdaleen bij Bibliotheek Rotterdam in 2006:

“Als peoplemanager met oog voor resultaat weet Magdaleen de juiste toon te treffen bij reorganisaties. Haar kennis en ervaring komen daarbij goed van pas. Ze kan andere leidinggevenden meenemen in de koers. Ze heeft een scherp oog voor het professionaliseren van werkprocessen. Ze zoekt de efficiëntie met de menselijke maat.”

 

Mening over het werk van Magdaleen bij Achmea Rechtsbijstand in 2009:

“Magdaleen is mijn leidinggevende geweest. Zij heeft onze locatie geleid in onzekere tijden. Heeft de gevoelens van de afdeling in deze periode goed aangevoeld, heeft de rust op de afdeling weten te bewaren en heeft er mede voor gezorgd dat de locatie goed heeft gefunctioneerd. Als projectmanager is zij erg goed. Zij heeft bij ons projecten vlot getrokken die al jarenlang stil lagen en maar niet van de grond kwamen.”